divendres, 14 de maig del 2010

Entrevista a una mestra sobre la pantalla de text ampliada

Hem entrevistat a una mestra d'una escola pública ordinària de la localitat de Reus per tal de comprovar "in situ" la utilitat d'aquest instrument, i ens ha contestat el següent:

Marta i Alba: És realment útil la pantalla de text ampliada?

Mestra: I tant, però només en els casos de baixa visió

Marta i Alba: Com ho has fet per a disposar d'aquest recurs a l'escola?

Mestra: Doncs es va donar el cas de què va arribar una nena a l'escola amb baixa visió que necessitava algun recurs educatiu per tal de seguir el currículum ordinari, i des del centre vam haver de sol·licitar una pantalla de text ampliada.

Marta i Alba: Quines avantatges té treballar amb una pantalla de text ampliada?

Mestra: Principalment, que la nena que necessita aquest recurs ha fet una millora acadèmica impressionant, a més de l'augment del grau d'autonomia que li ha proporcionat el recurs.

Marta i Alba: Té algun inconvenient?

Mestra: L'inconvenient més empipador és que es necessita una pantalla d'ordinador, i això genera una mica d'incomoditat en quant a l'espai de l'aula i el de la nena.

Marta i Alba: Una frase per a resumir el recurs?

Mestra: Que encara que la pantalla sigui un recurs un pèl massa espaiós, realment val la pena, ja que la millora que ha experimentat aquesta alumna pesa molt més que les possibles pegues que pugui presentar la pantalla.


Bé gent, ja veieu que a més de la teoria, hi ha persones que fan ús d'aquests recursos informàtics i, a més, els treuen rendiment.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Plantilla original blogspot modificada por plantillas blog